.
EUROPERSONAL
HOMEPAGE ALOITUSSIVU TARJOUS SOITTOPYYNTÖ

Henkilöstövuokraus, rekrytointi ja aliurakointi

Olemme Suomessa, Norjassa ja Virossa toimiva yritys, jonka toimialat ovat henkilöstövuokraus, rekrytointi ja aliurakointi. Tarjoamme suomalaiseen ja virolaiseen henkilökuntaan perustuvia henkilöstöpalveluita kuten ammatti- ja aputyövoiman vuokrausta Suomesta ja Virosta suomen kielellä sekä työtä suomalaisille Norjassa.

Europersonal OÜ, Pk 101, 10502 Narva mnt. 1, Tallinn, Eesti. Puhelin Tallinn 53822290 tai +37253822290. Puhelin 24h Helsinki 044-9299920 tai +358449299920. Sähköposti . Internet www.europersonal.net.

Ammatti- ja aputyövoimaa

Kysykää meiltä eri alojen ammatti- ja aputyövoimaa kuten rakennusmiehiä, kirvesmiehiä, muurareita, maalareita, betonimiehiä, hitsaajia, asentajia, peltiseppiä, sähköasentajia, putkimiehiä, siivoojia, pesijöitä, tarjoilijoita sekä muita ammatti- ja apuhenkilöitä rakennuksille, teollisuuteen, tuotantoon, korjauksiin, maatalouteen ja palvelualoille.

Vuokra- ja tuntilaskutustyössä toimimme työnantajana ja maksamme työntekijälle työehtosopimuksen mukaisen palkan, työnantajan lakisääteiset velvoitteet, ennakonpidätyksen, eläke- ja sosiaalimaksut sekä ulkomaalaisen työntekijän kansainvälisen sairausvakuutuksen E101 ja erillisen työtapaturmavakuutuksen.

Kun työntekijää tarvitseva yritys haluaa työntekijän suoraan omaan palvelukseensa, autamme työnantajaa ja työnhakijoita löytämään toisensa sekä neuvottelemaan vapaasti keskenään kaikista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Myös vuokratyöntekijä voidaan haluttaessa siirtää yrityksen omaksi työntekijäksi.

Meihin kannattaa ottaa yhteyttä aina kun tarvitsette työntekijää. Soittakaa meille esimerkiksi numeroon 044-9299929, lähettäkää sähköpostia osoitteeseen , pyytäkää tarjous tai jättäkää soittopyyntö. Tarjoamme työvoimaa kaikille aloille.


Henkilöstövuokraus, rekrytointi ja aliurakointi
europersonal.netSuomiEestiNorge Edellinen sivu | Tämän sivun alku