.
EUROPERSONAL
HOMEPAGE STARTSIDE TILBUD TELEFONOPPDRAG

Trenger dere arbeidskraft?

Europersonal OÜ er et bemanningsfirma, som leier ut personal fra Finland og Estland for lengre eller kortere oppdrag til byggningsbransjen, industri og produksjon, skipsindustrien, offshoreindustrien, petroleumidustrien, verfter, mekaniske verksted, elektrisk installasjon, servisebransjen, renhold og helsevesen.

Europersonal OÜ, Pk 101, 10502 Narva mnt. 1, Tallinn, Eesti. Email . Helsinki Finland, tel. +358-449299920 (finsk, svensk og estlandsk). Oslo Norge, tel. 94173765 (norsk og finsk). Internet: www.europersonal.net.

Faglærte arbeidere direkte fra Finland og Estland

Snekkere, malere, murere, tømrere, jernbindrere, betongarbeidere, gravemaskinførere, hjelpearbeidere, flisleggere, gulvleggere, blikkenslagere, sveisere, elektrikere, billakkerer...

Når det gjelder betaling av lønn til arbeidstakere, så er det vi som er arbeidsgiver og betaler lønn og helseforsikring og trekker for skatt, og betaler ut sykepenger om dette blir aktuelt. Europersonal er et solid firma, og vil hjelpe deres bedrift til den riktige valget av nye medarbeidere, vi hjelper også medarbeidere til faste stillinger i bedriften. Det lønner seg å kontakte oss.


Utleie av personal og formidling av arbeidskraft fra Finland og Estland
europersonal.netSuomiEestiNorge Foregående side | Topp